8.18.2010

my socks are finished! they are far from perfect, but i love them so much! no more cold feet in winter... i'm already planning my next pair! :)14 comments:

 1. Die zien er lekker warm en gezellig uit!

  ReplyDelete
 2. Wohow, kousen! Als er één ding is waar moed voor nodig is, dan is het wel het breien van kousen! Leuk geposeerd ook :-)

  ReplyDelete
 3. Woehoew, super! Proficiat en veel plezier ermee! Ik doe het voorlopig nog met enkele paartjes sokken die mijn meme me gebreid heeft, maar ooit wil ik dat toch ook eens zelf proberen :)

  ReplyDelete
 4. oooh, sweetness!!! and what is more, you can wear them right now ;-) LOL!

  ReplyDelete
 5. Waw, superleuk, je zelfgemaakte sokken!
  Op naar het volgende paar, want de winter lijkt al begonnen, brrr...

  ReplyDelete
 6. Leuk dat ze af zijn! Welk patroon heb jij gevolgd?

  ReplyDelete
 7. Dankuwel allemaal! :)

  Blanca: het patroon waarop ik mij gebaseerd heb komt uit een oud handwerkboek dat ik heb. Maar ik heb eigenlijk vooral veel hulp gekregen van mijn bomma, we hebben het allemaal zelf een beetje verzonnen. :) Het volgende paar dat ik ga maken komt uit "originele sokken zelf breien", een heel tof boekje met patronen en uitleg in: http://www.hobbydoos.nl/winkel/producten/orginele-sokken-zelf-breien.asp

  ReplyDelete
 8. Waaaauw!! Zijn ze af?
  Zien er super uit!! hmmmm

  ReplyDelete
 9. Merci voor de info. Fijne bomma heb jij precies wel! Voor de winter ga ik het precies ook een keer proberen. Lijkt me wel een heel leuk projectje.

  ReplyDelete
 10. OOH zalig, ik heb ooit blauwe gekregen. Heel dik wol met rode bloemetjes aan. Die draag ik ook altijd om koude voetjes te voorkomen :)

  ReplyDelete
 11. Zaaaalig! En ze passen nog ook!
  Ik heb al een paar keer staan drentelen bij die sokkenwolbollen in de Veritas, maar ik kan niet breien. Een gehaakte sokken, dat lijkt me ook maar niks.
  Zou je met die wol ook een (gelukte) gehaakte sjaal kunnen maken?

  ReplyDelete
 12. Ella; ik denk dat dat enkel mooi zal zijn als je in "rechte" steken haakt, zo zal de zelf-strepende wol goed tot zijn recht komen. Als je bijvoorbeeld granny's of een ander patroon haakt van zelf-strepende wol, ziet dat er helemaal anders uit doordat de wol anders "loopt", en ik vind dat niet zo schoon. (Kunt ge volgen?) Ik heb er zelf al een nekwarmer uit gebreid (zie enkele posts geleden) dus iets anders dan sokken is zeker een mogelijkheid. :) Er gehaakte wanten of iets dergelijks van maken lijkt me ook wel leuk?

  ReplyDelete
 13. Mooie kleuren
  Ik hou van streepjes sokken!

  ReplyDelete

thanks for taking the time to leave a comment! :)